Mån–Fre: 11:00–15:00, Billiga Kvarten take away 14:00-14:15 (59 kr)

Hildas restaurang

Hildas restaurang, döpt efter en av Gårdas skolrektorer från 1700-talet, strävar efter att göra mat med utvalda ingredienser och noggranna förberedelser – från grunden. Vi serverar nybakt bröd, lagar mat efter säsong och fokuserar på närodlat och ekologiskt. Tack vare inspirationen från internationell kokkonst kan Hildas buffébord också erbjuda matskatter som Hilda själv bara hade kunnat drömma om.

Varje dag förbereder vi mat av färska ingredienser enligt en ny mattradition. Grekiskt, indiskt, svenskt, italienskt … här möts smaker från hela världen. Hildas kan också bokas för kvällsevenemang genom att kontakta info@gardakonferens.se.

Veckans lunchmeny 99 kr

  • Mån

    Svenskt

    Flygande Jakob (kyckling, bacon, bananer, jordnötter), fläsknoisette, vegetarisk svamppaj, ris, ört- och vitlökscrème, marinerade rödbetor,
    potatissallad med gräslök och gräddfil, råkostsallad

  • Tis

    Franskt

    Boeuf Bourguignon på högrev, fisk med picklad fänkål och dill i kräft- och saffranssås, smördegsrulle med Chevré och rödbetor,
    persiljeslungad kokt potatis, haricots vertsallad,
    sallad Lyonnaise, aioli

  • Ons

    Mexikanskt

    BBQ-glacerad oxbringa, chipotlemarinerad kyckling, vegetarisk chili sin carne, ris, nachochips, mexikansk tomat- och löksallad, coleslaw,
    ananasBBQ-sås, gräddfil, ranchmajonnäs

  • Tor

    Svenskt

    Viltfärsbiff, potatismos, champinjonsås, syltade skogsbär, pressgurka, kokt fisk med dill och räkor i pepparrotssås,
    vegetarisk rotfruktsgratäng med riven italiensk hårdost,
    kålrotssallad med äpple, stekt marinerad broccoli, gräslökscrème

  • Fre

    Koreanskt

    Hoisinglacerad fläsksida, wokad kyckling med kimchi, steamed soft buns, stekt ris med grönsaker, vegetariska vårrullar, wasabislaw, picklad rödlök, sesammarinerad gurka, gari (inlagd ingefära), srirachamajonnäs

Gårda_Konferens_D4A8840_210918