Mån–Fre: 11:00–14:00, Billiga Kvarten take away 14:00-14:15 (59 kr)

Hildas restaurang

Observera att vi håller stängt klämdagarna 31: e maj och 7: e juni

Hildas restaurang, döpt efter en av Gårdas skolrektorer från 1700-talet, strävar efter att göra mat med utvalda ingredienser och noggranna förberedelser – från grunden. Vi serverar nybakt bröd, lagar mat efter säsong och fokuserar på närodlat och ekologiskt. Tack vare inspirationen från internationell kokkonst kan Hildas buffébord också erbjuda matskatter som Hilda själv bara hade kunnat drömma om.

Varje dag förbereder vi mat av färska ingredienser enligt en ny mattradition. Grekiskt, indiskt, svenskt, italienskt … här möts smaker från hela världen. Hildas kan också bokas för kvällsevenemang genom att kontakta info@gardakonferens.se.

Veckans lunchmeny 99 kr (v 13)

  • Mån

    Back to the 80s

    Fläskfilé Africana med klassiska tillbehör (jordnötter, chutney och mandariner), stekt kyckling med ört- och vitlökssås, kokt ris, vegetariska zucchiniplättar, het ajvarcrème, haricots vertssallad, krämig kolrotssallad smaksatt med äpple

  • Tis

    Fish & chips

    Friterad fisk, pannbiff med ost och jalapeño, pommes frites, vegetarisk paj med broccoli och purjolök, coleslaw, hemgjorda pickles, remouladsås smaksatt med curry, chilibearnaise, sallad på rostade grönsaker med bladspenat och solroskärnor

  • Ons

    Italienskt

    Osso buco (kalvgryta), gremolataslungad potatis, kyckling- och fetaostslasagne, vegetarisk bondfrittata med friterad grönkål, sallad caprese, soltorkad tomatcrème, pastasallad med oliver och hyvlad hårdost, citrusdressad vitkålssallad

  • Tor

    Japanskt

    Kyckling teriyaki, pork shigureni med sesam och bambu, vegetarisk okonomiyaki (vitkålspannkaka),  kokt ris, sesamsmaksatt savojkål, wasabicrème, ingefärsdressad gurksallad, stekt marinerad broccoli

  • Fre

    Husets

    BBQ-rubbad tri-tip (nötkött), chipotlesky, fiskfärsbiff, rostad klyftpotatis, romsås, vegetarisk grönsaksgratäng, blomkålssallad med rostade pumpafrön,
    slungad rödkålssallad, chilipicklade morötter

Gårda_Konferens_D4A8750_070219