Mån–Fre: 11:00–15:00, Billiga Kvarten take away 14:00-14:15 (59 kr)

Hildas restaurang

Hildas restaurang, döpt efter en av Gårdas skolrektorer från 1700-talet, strävar efter att göra mat med utvalda ingredienser och noggranna förberedelser – från grunden. Vi serverar nybakt bröd, lagar mat efter säsong och fokuserar på närodlat och ekologiskt. Tack vare inspirationen från internationell kokkonst kan Hildas buffébord också erbjuda matskatter som Hilda själv bara hade kunnat drömma om.

Varje dag förbereder vi mat av färska ingredienser enligt en ny mattradition. Grekiskt, indiskt, svenskt, italienskt … här möts smaker från hela världen. Hildas kan också bokas för kvällsevenemang genom att kontakta info@gardakonferens.se.

Veckans lunchmeny 99 kr

  • Mån

    Italienskt

    Örtslungad linguine, kyckling och soltorkade tomater i krämig basilikasås, husets Bolognese, mozzarella gratinerad aubergine med het ajvaryoghurt, balsamicodressad tomatsallad, borlottibönsallad med rädisor och ruccola, citrus- och örtdressad vitkålssallad

  • Tis

    Franskt

    Högrev med brynt svamp samt lök och bacon i rödvinssås, kokt kulpotatis, bouillabaisse, smördegsrulle fylld med grönsaker och ädelost, haricots vertssallad, hemmagjorda pickles, dijonslungad spetskål med rostade pumpafrön, parmesanaioli

  • Ons

    Svenskt

    Oxbringa med rotmos och pepparrotscrème, kokt fisk i vitvinssås smaksatt med pepparrot och gräslök, rödbetsplättar med tomat- och bönsallad, potatissallad, spenatsallad med päron och solrosfrö, apelsindressade morotsslantar

  • Tor

    Karibiskt

    Ananas och chiligratinerad kyckling med kokossås, Jamaican beefstew, kokt ris, gurk- och melonsallad, majssalsa smaksatt med lime, vitkålssallad med chili och koriander, sötpotatissallad

  • Fre

    Äntligen helg

    Halstrad pluma (fläsk), friterad klyftpotatis, grönpepparsås, bearnaisesås, vegetarisk pan pizza, fiskbiffar med kall rödlökssås, coleslaw, sallad Caesarstyle, broccolisallad smaksatt med äpple och jalapeños

Gårda_Konferens_D4A8840_210918