Mån–Fre: 11:00–14:00, Billiga Kvarten take away 14:00-14:15 (59 kr)

Hildas restaurang

Hildas restaurang, döpt efter en av Gårdas skolrektorer från 1700-talet, strävar efter att göra mat med utvalda ingredienser och noggranna förberedelser – från grunden. Vi serverar nybakt bröd, lagar mat efter säsong och fokuserar på närodlat och ekologiskt. Tack vare inspirationen från internationell kokkonst kan Hildas buffébord också erbjuda matskatter som Hilda själv bara hade kunnat drömma om.

Varje dag förbereder vi mat av färska ingredienser enligt en ny mattradition. Grekiskt, indiskt, svenskt, italienskt … här möts smaker från hela världen. Hildas kan också bokas för kvällsevenemang genom att kontakta info@gardakonferens.se.

Veckans lunchmeny 99 kr

  • Mån

    Thailändskt

    Kyckling med ingefära/chili/cashewnötter, fisk i rödcurry, vegetariska stekta nudlar med grönsaker, ris, chilipicklad blomkål, kimchi, gurksallad sweet & sour, koriander- och limeyoghurt

  • Tis

    Medelhavet

    Kalvgryta osso buco med gremolata, ugnsbakad fisk med citronsås, vegetarisk lasagne med spenat och Chevré, timjansrostad potatis, marinerad svamp, oliver, borlottibönsallad med tomat, vitkålssallad med olivtapenad, soltorkad tomatcrème

  • Ons

    Orientaliskt

    Kebabkryddad nötfärs, kycklingtagine med fetaost, lins- och kikärtsbiffar, pilaffris, couscoussallad med persilja och torkad aprikos, vitkålssallad med citrus, quinoasallad med blomkål, medelhavsbröd med rosmarin, varm tomatsås, tzatziki

  • Tor

    Svenskt

    Vintrig högrevsgryta, fiskgratäng med duchesse, vegetariska quinoabiffar morötter, kokt potatis, marinerade rödbetor, stekt marinerad broccoli, picklad kålrot med äpple, lingonaioli

  • Fre

    American Friday

    Ost- och jalapeñopannbiff, Hildas fried chicken på kycklingfilé, vegetarisk rökig böngryta med edamamebönor, klyftpotatis,
    coleslaw, sallad Caesar-style, krämig majssallad, gräddfil, het habanerocrème

Gårda_Konferens_D4A8840_210918