Mån–Fre: 11:00–14:00, Billiga Kvarten take away 14:00-14:15 (59 kr)

Hildas restaurang

Hildas restaurang, döpt efter en av Gårdas skolrektorer från 1700-talet, strävar efter att göra mat med utvalda ingredienser och noggranna förberedelser – från grunden. Vi serverar nybakt bröd, lagar mat efter säsong och fokuserar på närodlat och ekologiskt. Tack vare inspirationen från internationell kokkonst kan Hildas buffébord också erbjuda matskatter som Hilda själv bara hade kunnat drömma om.

Varje dag förbereder vi mat av färska ingredienser enligt en ny mattradition. Grekiskt, indiskt, svenskt, italienskt … här möts smaker från hela världen. Hildas kan också bokas för kvällsevenemang genom att kontakta info@gardakonferens.se.

Veckans lunchmeny 99 kr

  • Mån

    80-talet

    Flygande Jakob med klassiska tillbehör (jordnötter, banan och bacon), helstekt fläskfilé med ört- och vitlökssås, ris, vegetarisk morotsplätt, het ajvarcrème, haricots vertssallad, krämig kålsallad, kålrotssallad smaksatt med äpple

  • Tis

    Italienskt

    Lasagne al forno, kyckling med soltorkad tomat och fetaost, saltrostad potatis, vegetariska cannelloni,  tomat- och löksallad, parmesancrème, vitlöksmarinerade oliver, örtmarinerad svamp, råkostsallad

  • Ons

    Sydamerikanskt

    Cajunstekt kyckling, het chorizo, vegetarisk jambalaya med bönor och linser, sötpotatisstomp, majs- och paprikasallad, eblysallad med rostad paprika, pumpacrème, rostad blomkålssallad, gräddfil

  • Tor

    Orientaliskt

    Kebabkryddad fläskkarréflakes, lammtagine, pilaffris, falafel, gurksallad smaksatt med mynta, tabbouleh, orientalisk bönsallad, apelsindressade morötter, tomatsås, vitlökssås, pitabröd

  • Fre

    Fish & chips

    Friterad fisk, pannbiff med ost och jalapeño, pommes frites, vegetarisk panpizza toppad med pesto, coleslaw, stekt marinerad broccoli, hemgjorda pickles, remouladsås med curry, chipotlebearnaise

Gårda_Konferens_D4A8840_210918